Vojáku matek osud

Vojáku matek osud

Anotace: Další básně

Sbírka: Deník vojáka

Žena na kolenou modlí se před křížem
"Otče na nebesích vrať mi z války synáčka hned
vrať mi zpátky ho, zpátky sem
bez něho je to tady jako led"

Zápach krve a černého prahu ve vzduchu
cizí žena přišla v duchu
"Kdo si ženo v rouše krve a tmy"
"dítě lidí jsme my, jméno jest Válka
vaše nenávist i láska
Ty prý synáčka zpátky chceš
tak fajn, v černé rakvi ho dostaneš"
Autor Discord, 17.10.2018
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí