To jedno odpoledne

To jedno odpoledne

Anotace: Jen tak jedna odpolední

A běžely srnky po poli
kam? se už nikdo nedoví

A farář četl z knihy
kterou mu dal sám Bůh
o pocitech viny
těch, kteří přišli o sluch

A ženy máchaly si hadry
v ledové Ostravici
do které mnohé spadly
přímo - po palici

To smály se, a byly spolu
to odpoledne před deštěm
Pámbů zamával jim dolů
jste tam, jste? Jste ještě?

To tehdy byly,
i když jenom chvíli,

pak válka přišla - a mnohé ... podřezaly svoje žíly
Autor Semtampisu, 20.10.2018
Přečteno 238x
Tipy 1
Poslední tipující: Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí