Sestup do hlubiny

Sestup do hlubiny

Anotace: Někdy zdánlivě není žádné východisko ze situace...

Když venku prší,
zima je mi,
vidím svoje známé...
v zemi.

Křičí na mě hrozná slova,
téměř posedá mnou zloba.
Pak uvidím jejich oči,
které na mě zaútočí.

Ten pohled bodá jako včela,
která pro mou kůži mřela.
Stahuje mě do hlubiny,
kde už nejsou žádné rýmy.

Žádné rýmy, žádné písně,
pouze výkřiky a tísně.
Volám Pomoc! do prostoru,
jenže všude stopy moru.

Ticho, špína, tma a nic,
tak jdu těmto věcem vstříc...
Autor Šíleně smutná princezna, 24.10.2018
Přečteno 346x
Tipy 3
Poslední tipující: J.Karasová, PATA, sttmr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy to tak zkrátka je...

28.05.2019 13:57:19 | PATA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí