Cigareta

Cigareta

Anotace: Nejlíp se podává za studených podzimních dní, v podvečer a s cigaretou.

Ó temnoto lahodná, dávno vím jak tvá vůně i tělo chutná,

každou vteřinou plním si tebou plíce, už nespatří mě nikdo více,

neboť piji doušky tmy z poháru svoji smrti,

líbí se mi ten pocit, ta bolest co mě drtí,

Každý lok z bílého poháru co trne v ústech, života pomálu ještě je trocha v kostech,

světlo se vytrácí, tma tu přebývá, byla tu semnou

duše má přemilá,

nyní však už mojím tělem není, temnota chutná si

z pusy jí má duše pění.

Autor Morishika, 30.10.2018
Přečteno 247x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí