Všechno

Všechno

Se slzami v očích píšu ti tyhle slova,
ty už spíš nevadí vyspi se dozlatova.
Nedokážu ti tyhle slova říct do očí,
jsem jak alkoholik kterému se svět jen točí.
Každou bezesnou noc jen sedím na posteli,
to naše "vše se změní" je už v prdeli.
Nevíš ani kolikrát jsem se modlil,
abych se tím vším probil.
Možná na mě hledíš jako na silného,
co se jen směje je veselý a něco podobného.
Bohužel nejsem takový jaký si myslíš,
nebaví mě tu už dál být slyšíš?
Jediné co mě v hlavě napadá,
je bohužel jenom a pouze sebevražda.
Vykašlat se na probrečené noci,
utápět se hlouběji a hlouběji v bezmoci.
V bezmoci že už s ničím nezmůžu nic,
já už sakra nevím jak ti vyjít vstříc.
Jsem na pokraji svých sil,
nevím jestli to všechno zvládnu ještě dýl.
Kolikrát jsem přemýšlel nad tím podřezat si žíly,
kdo by mě taky pak hledal dál byste všichni normálně žily.
Jednou by si možná někdo vzpomněl,
podíval se na nebe a říct něco pěkného na mě by neměl problém.
Bylo by to jen těch pár co jsem doopravdy poznal,
ti jediní co mi za celou dobu život nevzal.
Pochop že chci tě milovat chci tě hýčkat,
když usínáš chci být s tebou a políbit tě na tvá víčka.
Chci být s tebou v každou těžkou chvíli,
tu každou chvíli kterou jsme spolu vždy strávili.
Chci být ten který za tebou vždy bude stát,
se vším špatným se místo tebe bude prát.
Chci být ten důvod pro tvůj nejkrásnější úsměv,
nechci být s těma ostatníma na jedné kupě.
Já vím že "chci" je pěkná vlastnost,
chci ve tvém životě jen ten co ti bude dávat aspoň radost.
Asi už si pochopila můj důvod toho proč "se nic neděje"
ale stále si dávám nějaký ten pocit chabé naděje.
Že všechno jednou bude podle našich přání,
že ty budeš pro mě to nejlepší bez váhání.
Prosím mysli na to že nejsi jediná co má city,
abych já nemusel myslet na to že jen já mám chyby.
Miluji tě, ale už nevím co bude dál,
snad opět nebude to samé že si se mnou osud jen hrál.
Autor NyWi, 17.11.2018
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí