Ďaleká cesta k nebesám

Ďaleká cesta k nebesám

Anotace: Báseň je o poslednej ceste človeka.Je venovaná Ľubomírovi Bačinskému.

Odišiel si na večnosť
z ktorej niet návratu
na miesto
kam mieria všetky duše
tvoje kroky
doviedli ťa na cestu
ňou naďalej povedú
ťa kroky tvoje
až do nebeského
kráľovstva.

Tvoja púť
tu na Zemi
sa skončila
žiaľ prišiel
ten tvoj čas
zostane na teba
spomienka
v srdciach
rodiny
ktorú tu máš.

V role anjela
viesť budú
ťa tvoje kroky
po celý
tvoj život nebeský
a tvoja hviezda
zažiarí na nebi
odpočívaj
v pokoji.

V srdciach zostaneš
navždy tvojej rodiny
spomínať budú
na teba navždy
veď majú krásne
spomienky
ktoré vryli sa
do ich pamäti.
Autor Anjel z ríše nebeskej, 18.11.2018
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí