Nějak to nevyšlo

Nějak to nevyšlo

Anotace: :(

Osud mi vyprosil pár šťastných chvil
karty co rozdal nebyly šťastné
život je cesta a nikoliv cíl
asi to rčení myslí fakt vážně.

A tak jdu po cestě nevědíc kam
marně si hledám ten pravý směr
běhati za sny je jako klam
nelze se trefit na nic je kvér.

Osud mě vede na popravu
dav už se pomalu rozestoupí
děkuji chlapče za odvahu
oprátka na krku mlsně se kroutí.

Poslední zhoupnutí na silném lanu
bezvládné tělo propadá vpřed
dospěl jsem ke konci marného plánu
udusán hlínou pod hřbitovní zeď.
Autor Ďábel sám, 07.12.2018
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: jvacl, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí