Oltář

Oltář

Anotace: Sedmadvacátá báseň z knihy "Chtít žít a jít po cestě smrti". Více na Fb stránkách uvedených v profilu.

Sbírka: Chtít žít a jít po cestě smrti.

Tekla krev.
Z nosu,
z úst,
z prázdných očních jamek.

Kalichy se plnily.
Dusot kopyt,
smích,
houfy tančících.

Znásilněna dívka,
jen tak tam ležela,
bylo mi jí líto,
jak tam brečela.

Zbavil jsem jí pout.
Zábava utichla.
Pohledy očí,
snad jí mám rád.

Jenže,
pro lásku se neumírá.
Není tam sama,
jsem tam s ní.

Krev jí došla,
už nebrečí.
Jsem na řadě já,
budu jen přítěží.

Ale...
Za podvod se platí.
Úmírám mlád
a jsem za to rád.

Proč odejít mladý?
Pro lásku?
Pro sny?
Může jen bláhový.
Autor ChrisDill, 12.12.2018
Přečteno 487x
Tipy 2
Poslední tipující: breberkar, Queen of ocean
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí