Vězeň v lese

Vězeň v lese

Anotace: když je láska vězením a les samotou..jedno starší dílo, co jsem dneska našla..

Snáší se noc,
snáší se na hladinu jezera,
ukaž jak moc
jsi v noci zbabělá.

Odlétá pryč
motýl se zlatou perutí,
jen, malá, křič,
pláč ho zpátky nevrátí.

Ruce se třesou a stromy kolem tvoří mříž,
jak hloupá, malá, jsem…lesní stráž nezboříš.
Pod deku vkrádá se chlad a nemůžeš spát,
tajemství lesa zkus se proto zaprodat.

Nebudeš však vílou, motýlem, ani mechem,
nebudeš svítit pocestným, když nemohou s dechem,
budeš malá, uplakaná mlha, šedá,
co sama se, den co den, s ranní rosou zvedá.
Autor Majdík, 25.02.2007
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pro tebe starší ...pro mne nové a dobré ...

26.02.2007 00:54:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí