Sbohem

Sbohem

Sbohem

 

Bojím se, co se bude dít?

Kdo bude tím světlem, co mě nutí žít?

Kdo bude tím andělem, co mě nutí se bít?

Chci nějakou malou naděj mít.

 

Aspoň něco dobrého slyšet,

aspoň něco dobrého vidět.

Něco hezkého zažít,

něco zajímavého prožít,

 

Již opět vidí onen mech,

ma který bych si nejradši leh.

Sám v krvi potopen,

hrob můj krásně vyzdoben.

 

Vidím lidí plakat,

některé silně naříkat.

Proč opustil jsem tento svět

a nezanechal po sobě jediný květ.

 

Nebojte se, neplačte,

svůj smutek potlačte.

Cítím se konečně volný,

cítím se konečně plný.

 

Jenom mě mrzí jedna věc,

že jsem nezanechal lepší konec.

Nerozloučil jsem se pořádně,

místo toho tělo mé chladne.

Autor FilSab, 20.01.2019
Přečteno 500x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí