To nehezký, před čim se neschováš

To nehezký, před čim se neschováš

Anotace: Někdy chceš bejt prostě jen na chvíli šťastnej... ale pomoct si s tim musíš sám

novej rok

čistej štít

prázdnej kalendář

nepopsaný linky v diáři

lístek s prej aktuálním motivačním citátem

 

všechno to jsou blbiny

kterých se chytáš jak něčeho

co by ti mohlo pomoct

vymanit se z bahna loňskýho roku

a konce splácení pokut


svýmu ex

sobě

zanedbávané rodině

a starým přátelům

 

člověk, co je problémový

problematický

utíká sám před sebou

ale nejvíc ze všeho

utíká před ostatními

 

a nedá se přestat

doháněj tě myšlenky

na to nehezký

cos myslel, žes nechal za sebou

a místo toho

je toho ještě hodně

čim se prokousat

proplout

prohrabat

 

a pak se tváříš navenek
že je všechno v pohodě

že už to je za tebou

že tě nic nerozhází

 

a potají brečíš

v autobuse

za počítačem

za zavřenými dvěřmi

 

protože naděje

co na chvíli svitnou

se zas brzy zatemní

zatáhnou se závěsy a rolety

jako když seš doma

a nepřítomně čumíš do blba

 

a doufáš, že to někoho zajímá

Autor Alciele, 21.01.2019
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí