Uz je to tady zas

Uz je to tady zas

Uz je to tady zas...

Snazim se nadechnout a
jednim slovem to ukoncit.
Uz opet je to jako driv.
Jen bolest a nestesti,
ani ten den me uz netesi

Citim ze stojim nad propasti
Puda se mi propada pod kostmi,
citim ze budu zase sama.
Zase novy zacatek...

Zase se probouzet do
prazdnych sten,usinat sama jen.
Ale radeji nez se omlouvat
kazdy den a citit absolutni
beznadej a byt loutka na hrani,
kterou ovladne jak chce mit.

Pripada mi to jako zly sen.
Furt se jen pretvaret
a snazit se byt jinym clovekem.
Jsem jaka jsem.

Zivot si s nama dela co chce
jednou je fajn a jindy zle
Uz chci odpoved
zatim jen beznadej.

Chci se stastna probouzet
s usmevem a ne se porad
placat tam a sem.
Autor 7z7z7, 29.01.2019
Přečteno 302x
Tipy 1
Poslední tipující: Janna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí