Od začátku

Od začátku

Anotace: :(

V průvodu emocí
co večer se trousí
v osidlech bezmoci
co zuby si brousí
jen krůček od kraje
kde zkáza se hloubí
radosti nemaje
štěstí kdes bloudí
spočívám u stolu
prázdnotou zeje
sleduji stodolu
co větrem se chvěje
uvnitř je minulost
lehce se hroutí
hrdost i zbabělost
hoří jak proutí
a v dálce základy
nového žití
není to bez vady
však ne ku zblití.
Autor Ďábel sám, 30.01.2019
Přečteno 311x
Tipy 3
Poslední tipující: jvacl, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí