Trest

Trest

Cítim sa, akoby bol život trest.
A ja som asi zločinec.
Čo som, stroskotanec?
Zľutovania fakt už niet?

Spikol sa proti mne celý svet?
Som fakt iba smeť?
Kde nájdem odpoveď?

Som hudba a hudbou aj ostanem.
Som pieseň.
Som bolesť a tieseň.

Som smutná a boľavá ako vŕba smútočná.
Mám zo života strach.
Som ako väzeň v okovách.

Smútim a blúdim
Tma, bolesť a tma.

Kedy sa zobudím?
Zo zlého sna.
Depresia.
Autor Ally, 14.02.2019
Přečteno 315x
Tipy 7
Poslední tipující: Jort, AngelLia31, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí