Je pozdě

Je pozdě

hledám v sobě
kouska sebeúcty
koukám se na tebe
jak ty koukáš na mě

lži se ti řinou z úst jak
když jsme si jako malí
slibovali věčné přátelství

(ale už se na ulici ani nepozdravíme)

teď mi slibuješ
že se změníš
že všechno bude jinak
žes mě vždy miloval
a vždy mě milovat budeš

a že my dva
jsme si prostě souzeni
vždyť si tak rozumíme!

a zatímco slibuješ

já vyrostla a už tě nepoznávám

 

Autor Neobratná, 24.02.2019
Přečteno 369x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Polux Troy, V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí