Do žil

Do žil

Anotace: Kaligram

D

o

Ž

i

l

Píchám si tě rád,

Cítím se znovu mlád

Vždy dodáš mi sílu

posláním všeho do exilu.

Života z těla ubývá,

tvůj dotek mě dobývá.

Ještě jednou naposled,

spatřím tvůj krásný svět.

Tak zatemni můj rozhled,

a nech mé tělo tnět.

S

m

r

t

Je tu pro mě.

Autor Hikami, 24.02.2019
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí