Klec

Klec

Anotace: ...

Mé srdce slzy roní,
že přišlo právě o ní.
A až se znovu se šeří,
ta bolest opět udeří.

Bolest velmi známá,
výkřiky do neznáma.
Jak bolí mě ta ztráta,
pád z osmého patra.

Nikdy to nepřestane,
kdo z toho mě dostane?
Jen sám můžu jít dál,
nebo dál utápět žal.

Nikdy to nepřebolí,
to srdce mi nedovolí.
Avšak jednou přeci,
nebudu v té kleci.
Autor lonelyJ0HN, 03.03.2019
Přečteno 426x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, J.Karasová, ZILA78, Janna, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí