Rozhodni se

Rozhodni se

Anotace: Udělat rozhodnutí které musíš je jednodušší než žít s nevyřešenou srdeční záležitostí. Zlomíš mi srdce a budu nešťaastný, alespoň po nějakou dobu ale život jde dál. Takhle to cítím a nešťastní jsou tři

Nový den, nové možnosti a spoustu nových cest
rozhodni se sama kterou chceš jít
Jde jen o první krok kašli na pověst
hlas srdce zní tak poslouchej a nech ho znít
Možná jsi sešla a těd už víš, no tak se vrať
jedno trápení je méně než tři
Když všechno něco stojí tak holt plať
ale za to se vrátí krásné sny
Zlomená srdce, šrámy na duši a moře slz
to všechno se ztratí v mlze času
Ten sám pak udělá z žití sladký mls
jen zvolit tu správnou trasu
Autor petrzal, 05.03.2019
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí