Rozchod

Rozchod

Anotace: ...

Kto by bol povedal že sa rozídeme v zlom,
že práve v tom najlepšom nastane zlom.
Pamätám si momenty keď sme boli na vrchole
a spomínam na momenty keď sme padali dole.

Kto by bol vtedy hádal že o pár chvíľ si nebudeme vedieť prísť na meno,
že všetko dobré sa v jednej sekunde zmení na ťažké bremeno,
nakoniec som ho musel niesť ja sám, lebo tvoja duša sa stratila,
spomínam na to pretože sa my tvoja tvár do spomienok vrátila.

Ale teraz je to lepšie, sme z najhoršieho vonku,
cítim sa voľnejšie než na konci sklonku,
nemusím predstierať veci ktoré boli predstierané,
uchovávať tajomstvá kvôli ktorým boli moje city často krát vydierané.

Objavili sme zákutia života ktoré ukázali naše rozdiely,
ukázali akým smerom sme sa rozbehli,
ty si zutekala do tmy kde sa cítiš dobre
a ja som ostal na svetle keďže neviem žiť po tme.

Spomínam si ako slnko ráno rozbíjalo tmu,
ako sa lúče dobíjali dnu,
no ty si sa odťahovala preč od niečoho čo bolo zjavné,
vraj spomínaš na svoje chyby dávne.

Bol som jedna z tvojich chýb?
Bol som ten zlom v tvojom živote?
Bol som ten čo ťa nútil podľa tvojich slov žiť v ničote,
alebo ten kto spravil na tvojej mape života záhyb?

Kto by bol rozmýšľal v tej dobe nad tým že ty odídeš ako prvá,
nikto nevedel že je tu pre teba láska druhá.
Ostávam v domnienke že som z najhoršieho vonku,
v ruke držím už len ruže stonku.

Posledný mesiac ktorý sme spolu žili ukázal nový uhol pohľadu,
ukázal že si navzájom odchádzame z dohľadu.
Spomínam na to čo mi vtedy behalo hlavou,
vedel som že padáme nadol.

Spomínaj na vietor ktorý rozbil to čo sme budovali,
spomínaj na tú knihu ktorá zrušila všetko čo sme študovali.
Pamätaj si slová ktoré si povedala,
pamätaj na ľudí ktorých si od seba odohnala.

Teraz keď už ležíš sama na zemi a žiadaš druhu šancu,
pretože vieš že chyby minulosti ťa ešte viac dorancú.
Teraz keď už odišiel, skončila tá zlatá chvíľa v tvojom svete,
všetky dobré chvíle ktoré si s ním zažila ostali v zahodenom kvete.

Spomínaj na nás ako na to čo si pokazila,
spomínaj na svoje zlomené srdce a na to ako si ho dorazila.
Pozeráš na mňa, tvoje oči sa snažia niečo povedať,
snažia sa zo všetkého vyspovedať.

Som z najhoršieho vonku, ty ma už netrápiš,
viac krát už ma nestrápniš.
Ostávaš v tej najhoršej časti rozchodu,
najprv si odišla ty a teraz sa nevieš spamätať z jeho odchodu.
Autor SamuelLeumas, 08.03.2019
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí