Milovala si ma ?

Milovala si ma ?

Anotace: ...

Stratil som samého seba v tvojej kráse,
teraz však so mnou celý svet trasie.
Všetko to ružové mení farbu,
z paláca sa to zmenilo na spráchnivenú stavbu.

Teraz si želám aby sa to nikdy nestalo,
aby moje srdce biť pre teba prestalo.
Nechal som všetko len tak a bol pri tebe,
tak si pravdu povedzme.

Stratil som vlastné názory len aby si si ma vybrala,
tvrdil som že so mnou by si to vyhrala.
Zlatko prehral som celý život len kvôli tvojej láske,
všetko je to natočené na starej páske.

Teraz sa neviem presunúť cez všetky zničené spomienky,
neviem zabudnúť na všetky tvoje podmienky.
Bolo ľahké zničiť to na čom tebe nezáležalo,
tvárila si sa smutne len na oko, lem aby sa žiadne krivé slovo nepovedalo.

Milovala si ma? Ja viem tú otázku stále opakujem,
ešte mnoho krát ju zopakujem.
Prečo si tu vlastne bola ak si klamala,
prečo si ma tak veľmi sklamala?

Po trpkom konci sa musím znovu naučiť ako sa mať rád,
neviem ako túto skúsenosť mám brať.
Neviem či to je lekcia od vesmíru aby som bol vďačný za maličkosť,
alebo sa to stalo len aby som okúsil ľudskú márnivosť.

Želal som si aby si sa vrátila, no teraz to prehodnocujem,
často krát v noci bdelí prenocujem,
je možno dobre to čo sa stalo,
že tu po tebe nič neostalo.

Všetko čo si milovala už neexistuje,
človek ktorému si vypisovala už neodpisuje.
Nemôžeš mi písať keď si ma zradila,
keď si ma na najslabšom mieste ranila.

Snažím sa dať do kopy a vrátiť sa späť,
nadýchnuť sa radosti opäť.
No je to ťažké, znovu začínať,
znovu svaly srdca a duše napínať.

Milovala si ma? Po tom všetkom stále tá istá otázka,
bola to veľká urážka,
zahodiť všetko na zem a odísť,
neskôr snažiť sa naspäť prísť.

Nemôžem prekročiť koniec ak nepoznám dôvod,
ak nepoznám začiatku pôvod.
Prečo sme začali spolu,
prečo sme smerovali dolu.

Miloval som ťa a ty si to vedela, vybral som si teba
myslel som si že si spadla z neba.
no nespadla si,
už ťa nič nespasí.

Zabudol som kto vlastne som,
podľa tvojich slov som len prašivým psom.
Už nechcem prísť o nič čo ma robilo šťastným,
s každým pocitom slastným

Budem sa snažiť zabudnúť na tú jedinú otázku,
stále visí na tom istom povrázku,
možno raz príde odpoveď a možno nie,
možno ticho pre mňa lepšie znie.
Autor SamuelLeumas, 10.03.2019
Přečteno 317x
Tipy 3
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí