Rozpad

Rozpad

Z niekoho sa stal nikto.
Rozpadla sa na prach.
Stala sa nikým.

Bezprávna, bezvládna, sťa prach.
Niet kam ísť,
niet sa kde pred svetom skryť.

Nechce sa jej už viac žiť.
Cíti sa akoby mala len tak hniť.
Žiaden svit.

Menejcenná.
Noc je temná, bezsenná.
Krídla sú zlomené.
Čo bolo, je zmarené.

Stroskotala ako vrak.
Obíjma ju šedý mrak.
Autor Ally, 13.03.2019
Přečteno 243x
Tipy 1
Poslední tipující: J.Karasová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí