Kush

Kush

Chodím tmou
Lidi po mě řvou
Nevím co po mě chcou
V kapse mám gramy
na mobilu projíždím glamy
Ubalim kush zapaluju už
potom jen šluk
následně nevím o světě
Autor Škrobík, 17.03.2019
Přečteno 233x
Tipy 2
Poslední tipující: Koubic
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí