Sebereflexe

Sebereflexe

Anotace: Upozorňuji, že se nesebepožkozuji. Podle mě je to zbytečné...

Žárlivost, má ji každý z nás. Moje hlavní vlastnost, zlomil bych si vaz. Ztrácím sílu, jsem fakt nervní. Vypadám v klidu, ale vždycky když vidím, tak mi instinkt jednu mu m**ni. Snažím se však uklidnit, jedu si svou show. Před vlastním prahem si uklidit a stát sám na nohou. Mrzí mě mé chování, ale nejde to jinak. Nebaví mě života trestání, přijdu si jako největší č**ák. Sedím tu na chladný zemi, hlavou o zeď biju. Chlastám z žalu dokud se nezebliju. Beru mobil do ruky, po osmé ti volám. Potom hledám žiletky, snad už nic neudělám...
Je to slabost nebo síla? Drží mě má bolest, celkem bída...
Autor Koubic, 20.03.2019
Přečteno 220x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí