Kurva mého srdce

Kurva mého srdce

Sedím doma, píšu,
píšu báseň, víš, tu,
co měla být pro tebe, ale
ty ji nedostaneš, dostaneš vale,
protože ti za to nestojím,
nestojím za důvěru, žiješ jím,
nějakým cizím frajerem,
jeho autem, kontem a pérem.

Žiju ze vzpomínek na tebe,
na nás na pláži, nad námi slunce a nebe,
a teď ten panenskej ráj, ten dalekej kraj,
zmizel, a cizí chlap tě jebe a jebe a jebe.

A já tu brečím do polštáře,
i když jsem chlap, slzy padaj z tváře,
nemám už sílu a víru ti psát,
místo lásky chrlíš síru a já jsem rád.

Jsem rád, žes mi to tak usnadnila,
zničilas mi život, naše veledíla,
naše chvíle romantický nejsou v kameni
nejsou tam na vždycky, nic není, dál není, jen snění.

Skončili jsme poklade, skončili jsme spolu,
nedostaneš mě zpátky ani párem volů
ani hrozbou zbraní, jsi kurva,
no podívejte na ni, a nechte si taky
svoje ptáky urvat.

Neboj brouku, já si žílu neřežu,
dobře chápu, že jsem jen článek v řetězu,
až tě ten tvůj samec přestane bavit,
odkopneš ho, tak to děláte, vy krávy.

A my smutný klauni pak klopíme hlavy,
ničíme se, vy to jdete slavit
a nejlepší oslava je dobře se zasmát
nad těma oslama, co dali jste jim šach mat.

Tohle ale není šachovnice,
nejsi královna, brzo ti bude třicet
a čtyřicet a padesát
a budeš ráda za každýho, kterýmu bude stát.

Ty tvý krásný kozy, kotě,
na kolena padnou, co tě
brouku nemá, skončíš zaražená
a zlomená a němá.

Nejsem žádná tvoje hračka,
kterou můžeš zlomit, rozmlátit a zmačkat,
nejsem tvůj psík, co se k tobě lísá,
co pro svůj střík s odporem tě lízá.

Nejsi moje bohyně, už tě nechci, to tak,
jsi jak starej vyschlej totem,
uvnitř i vně, tak mi zmiz ze života
a bav se s tím kokotem.
Autor Ičnisan, 20.03.2019
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí