Chlad

Chlad

V zimě lidé žijí,
čaj zkažený pijí.
Přeci teplo cítí.
Spleteni jsme sítí.

Láska a bolesti.
Milosti a strasti.
Kuji city v chladu,
jen na tenkém ledu.

V zimě, v silném mrazu,
kde ráj vyjde zrazu.
Pro všechny si přijde,
každého smrt najde.

Stále sním, pro ty dny,
neplním, ztrácím sny.
Žil život na plno
a neupadni na dno.
Autor Martin Mergl, 28.03.2019
Přečteno 326x
Tipy 3
Poslední tipující: Rozmarýna, mkinka, Ally
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekne

29.03.2019 19:26:07 | Ally

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí