Párno

Párno

Oči jako černé hvězdy
Kluci mi říkali "jen si to parno vezmi"
Já vzal si ho a na zemi jsem ležel
I přes všechna ryzika, která jsem věděl .
Slzy ze mě kapaly.
Žádný důvod neměly
Jenom pohled na tebe milovaly
Teď prosím o radu
Když se vracím z kalby v Popradu
Ležím uprostřed pole
Oni na mě řvou "nezvedej se tyvole"
Potom jenom dojezdy
Které mi říkají "zase si parno vezmi"
Autor Škrobík, 11.04.2019
Přečteno 322x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taková příjemná jarní přeháňka. Osvěžující a dobré.

11.04.2019 12:45:19 | šerý

Děkuji :)

17.04.2019 16:00:41 | Škrobík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí