I am sorry

I am sorry

Je to príbeh, ktorý bolí.

Všetkým chcem povedať sorry.

Ospravedlňujem sa, že nie vždy som silná.

Moja myseľ je znavená a často aj strápená.

 

Som tá, čo sa hanbiť má.

Som tá, čo je zlomená.

Hlava mi je sklonená.

Autor Ally, 24.06.2019
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí