Emoce

Emoce

Emoce mě tíží jako kámen.
S každou další křičím amen.
Každé ráno probouzím se s bolestí.
Potýkám se světa neřestí.

Kdybych se jich mohl zbavit.
Svůj mozek jako program nastavit.
Neargumentujte prosím láskou.
Tento pocit je pouze reakcí chemickou.

Zahodit pocity někam do stoky.
Prožít bez problémů ty zbylé roky.
Stejně jako extáze život vyprchá.
Tak proč se trápit? Je to jako studená sprcha. ..
Autor Koubic, 01.07.2019
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí