Moc krátký příběh

Moc krátký příběh

Anotace: Co se nemělo stát a jsem šťastná, že nestalo se to mě, přesto však zabolí....

Zhasla jsi dříve
Než přišla jsi na svět
Snad chtěla jsi jít
Někam tam nazpět.

Překrásná tvářička....
Pokorná dušička
Bez hlásku.....
bez dechu......

Matka tě znala,
Život ti dala
Byl krátký než kratší
Teď za tebou pláči.

Čekal tě svět
Co bolí až běda
Čekali rodiče,
Babička, děda....

Hvězdičko z obláčku
S úctou ti děkuji
Vážím si života
I všechny co miluji...
Autor Mirius, 13.08.2019
Přečteno 344x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, yarek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znám tenhle bol
tvoří hlubokou ránu
zůstává po ní ošklivá jizva
a čas, jediný lékař
má těžkou práci

hezky napsané

14.08.2019 03:57:40 | Blázen

Je to smutné, když se takové věci dějí. Čas je lékař, to je pravda. Přeji sílu...

14.08.2019 12:05:54 | Mirius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí