Něco mi říká lásko...

Něco mi říká lásko...

Anotace: No není to moc povedené, ale měla jsem depku...okomentujte prosím.

NĚCO MI ŘÍKÁ LÁSKO…

Něco mi říká lásko,
Že Tvé slzy už mi nepatří,
Že Tvůj úsměv už se nerozzáří při pohledu na mne,
A každý můj dotek je pro Tebe utrpením.

Něco mi říká lásko,
Že slunce pro nás dva už nezáří,
Že už se neobjevuji ve Tvých snech,
A mé polibky jsou pro Tebe, do sítí polapení.

Něco mi říká lásko,
Že plamen, který jen pro mě vzplál,
Uhasl a nerozhoří se více,
A vzpomínky zůstanou jako trn bolavý.

Něco mi říká lásko,
Že už zase chceš jít o dům dál,
A zapomenout na mé horké líce,
A ránu v srdci, kterou už nic nespraví.

Něco mi říká lásko,
Že na důkazy mé lásky už zapomínáš,
Na nezkrotnou touhu, jež jsi v srdci míval,
Která pohasla jako lampa stará.

Něco mi říká lásko,
Že tu lhostejnost jen nepředstíráš,
A pravou svou tvář před světem jsi skrýval,
A láska tvá zmizela jako pára.

Něco mi říká lásko,
Že dýku do srdce vrazit jsi mi už dávno chtěl,
A neptat se jestli to bolí,
Vždyť to se nedělá.

Něco mi říká lásko,
Že hlas bolesti Ti v uších zněl,
A do ran jsi mi chtěl nasypat trochu soli,
Vždyť podle tebe jsem jen dívka nesmělá.

Něco mi říká lásko,
Že osud Ti do vínku nadělil smutek,
Ten který zevnitř spaluje zaživa,
A pomalu se šíří po celém těle.

Něco mi říká lásko,
Že bys nejraději především utek´,
tu bolest už znovu neprožíval,
a cítil se jednou zas skvěle.

Něco mi říká lásko,
Že miluji vraha,
Vraha těch slov krásných,
Které jsi mi říkával.

Něco mi říká lásko,
To už se tak stává,
Když zklame se člověk ve svých básních,
A nad tou poslední skoná…
Autor Jajja, 02.03.2007
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

děkuji

02.03.2007 21:28:00 | Jajja

Je mi to až moc povědomé. Stejné otázky, stejné situace...vyvolalo to ve mě vzpomínky a dávno zahozené myšlenky. A od toho básničky sou ne? Takže-dobrá práce!!!!!!!! :-)))

02.03.2007 21:26:00 | Malinka

:) díky

02.03.2007 20:19:00 | Jajja

dnes jsem zrovna měl ten samý pocit, tak proto čekám na jaro :-)

02.03.2007 13:59:00 | nonchalant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí