Až...

Až...

Anotace: ....

Až mi bude smutno..
posadím se pod nebe plné hvězd
Až na rtech ucítím slanou chut´ slz..
poprosím měsíc,aby to břímě starostí pomohl mi nést
Až budu chtít utéct..
stejně zas na místě zůstanu jen stát
Až mi bude nejhůř..
nejkrásnější ze snů si nechám zdát..
Až se budu chtít vzdát života..
uteču do světa,kde beztrestně se může snít
Až se na světě ocitnu úplně sama..
nechám meč klesnout k zemi a přestanu se bít

Nechám své nohy,at´ nekonečnou cestu krájí..
Vše nechám za sebou,a vyjdu vstříc ráji..
Autor Michelll, 02.03.2007
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí