Voluntas dei

Voluntas dei

Už nedoufám, nedýchám, jen rovně stojím

Všech přehnaně veselých se dosti bojím

neznám svůj rodokmen, mám renomé psance

tančím jen tehdy, když je mi do tance ...

 

Zdá se, že blýsklo se, však jen jakoby

na nebi, nad mraky, nad pouští Gobi

 

A až přijde konečně můj den?

Na hrob mi napište "Voluntas dei"

a k rakvi přineste smuteční orchidej...

Autor Adele B., 14.09.2019
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neznám svůj rodokmen, mám renomé psance

tančím jen tehdy, když je mi do tance ...


Tenhle verš se mi líbí. :-)

14.09.2019 20:57:34 | Isabella Monvoisin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí