Proč?

Proč?

Proč tu žít? 

Proč nechci umřít a znova se narodit. 

Proč snít sen? 

Proč neotevřít okno a nevypustit duši ven

Proč umírat? 

Proč radši chci brečet nad tíhou trpkých ztrát.. 

 

Mám ještě možnost na něco věřit? 

Na život, na pravdu, na lehkost peří

Když klamou nás na všech našich cestách 

A i když počítám do nuly ze sta

Tak osud svůj jen oddaluji...

Autor Adele B., 19.09.2019
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: Krahujec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naděje nikdy neumírá.Věř tomu, že se o spokojenost duše - života -lásky jistě časem postará.

20.09.2019 20:31:17 | Krahujec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí