Utíkám

Utíkám

Kéž by to šlo,
kéž by šlo utéct,
jen kdyby to tak nebylo,
kdyby se dalo vše snést.

Utíkám pryč,
nejlépe za tebou,
hledám si skrýš,
alespoń malou.

Píši tyto řádky za zvuku klavíru,
chci utéct pryč od všeho,
nevím ke kterému směru se kradu,
pryč od snu černého,
který se stal realitou,
který nemá daleko za prohrou.

Utíkám do neznáma,
kde nikdo a nic není,
utíkám tam kde povoleno je snění,
nevrátím se zpátky,
já žiju jen z lásky,
kterou znám,
málo ji mám.

Je to bláhové, vím že utéct nemůžu,
chtěla bych pryč a nemůžu,
chtěla bych být s tebou a nemůžu.
Proč to tak je?
Proč se život na tebe nesměje?
Nemůže...?
Autor ta co bývala Andělem, 02.03.2007
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..moc dobré...zjistil jsem...že ať prožívám jakékoliv období života..tady neleznu vždy někoho..kdo ho dokáže..slovy vyjádřit..

01.03.2008 15:31:00 | Fallen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí