Údolie tíšin

Údolie tíšin

Anotace: *p*o*č*u*j*e*š

Svätojánske mušky
húfne prešli na morzeovku
svet má pre teba odkaz
tak nevypínaj obrazovku
chystá sa akcia
odzajtra zlacnejú SMSky
zmysluplné zvuky
zltnú pohyblivé piesky
vodopády ortute
padajú však hlucho
nemé ryby strieborné
vydesí len sucho.

Zrazu vypli všetky zvuky
ľudia čítajú si z pier
nietkorým pomôžu ruky
takže sa s tým prosím zmier
srdcia prešli na úsporný režim
a že či sa z toho teším?
že počuť spadnúť špendlík
cinknúť nesmie ani on
že v dôslednosti sme zbehlí
pochovajú z veže zvon
a z väzenia bezo mreží
nedá sa ujsť von.
Autor nikuš, 03.03.2007
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí