Tisíc ran osudu

Tisíc ran osudu

Anotace: Aneb o těžkém osudu

Sbírka: Verše

Osud uštědřil mi tisíc ran
Jakoby do těla bodal dýkou
Nářek rozléhá se do všech stran
Však byl poslední naší muzikou

Osud někdy rány líže
někdy nepomůžou ani obvazy
Osud můj,dobře ví že,
Kdo může za všechny úrazy

V jedné ruce třímá karabáč
V té druhé bičem práská
Jsem nucen potlačit slaný pláč
Jen něžný vánek ránu polaská

Do rány mi osud nasypal sůl
ale bílým zlatem vůbec nešetří
Bolestí jsem v noci neusnul
Rány mi ale láska ošetří
Autor Petr27, 25.10.2019
Přečteno 355x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Amiradi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí