Les voní depresí

Les voní depresí

Anotace: Podzimní atmosféra lesů

Sbírka: Verše

Koleje končí kdesi v lese
Do kterého skrz větve kape
Podzimní stromy znásobí mé deprese
z pražců čpí vůně nafty
v puse rostou velké afty
a větřík po dechu lape

Na těle nosím krvavý bolák,
jenž rudý je jako růže
ten zakryje jen silný rolák
co obejmul mně kolem hrdla
hnisavá ranka, ve strup ztvrdla
v tom místě zahojí se kůže
Autor Petr27, 06.11.2019
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: vlnka, Amiradi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí