O Srdci

O Srdci

Anotace: O tom, jak může bolet Srdíčko.

Srdce bolí,
když Lásku ztrácí,
slza ránu solí,
tiše krvácí…

…Srdce pláče,
nemá sílu žít,
křehké ptáče,
co nedali mu pít…

…Srdce stůně,
pár smutku kapek,
bolest v ráně,
už není lék…

…Srdce truchlí,
nosí černý květ,
chlad, co pálí,
v samotě zůstal svět…

…Srdce bolí,
nelze zapomenout,
beznaděj sílí,
lze osud překlenout…

…Srdce pláče,
navždy raněné,
bez křídel ptáče,
na vždy zlomené…

…Srdce stůně,
pro pár krůpějí,
Rosa šeptá chladně,
sny, už nehřejí…

…Srdce truchlí,
pro pár vzpomínek,
city nehřejou, už nepálí.
pohasl plamínek…

…Srdce uvadá,
už usychá květ,
na zem dopadá,
v prach mění se svět…
Autor greatpedro, 30.11.2019
Přečteno 342x
Tipy 7
Poslední tipující: Isla, Donne, Frr, jenommarie, rybka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Srdce bolí hodně, čas to zhojí. ;-)

30.11.2019 22:16:56 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí