Řasy

Řasy

Anotace: Zítřejší sbohem :(

Z tvých mokrých řas
tajně ukradla jsem vzpomínku, když jsi ještě spal
Otřela si svoje slzy,
Bylo ještě brzy...

 

Nechala tě ve snu
ještě malou chvíli,
by jsi na něj vzpomínal
Vzlykal jsi též... Slzy polykal

 

S náma už tu není,
není to jen o plemeni
West higland white teriér
s bílou srstí a černýma očima,
jmenoval se Ben,
vryl se do našich srdcí

 

Příběhů co alba by neunesly,
Je jich tolik... žádný rám, každý bez obrazu

Je nám smutno!!!
Máme vztek!!!
všude teď slyšet jeho krok a  smutný bolavý štekot

 

Životní drama co nemá žádné pochopení, proč z bílé je černá, popel po plameni

 

 

 

Autor Isla, 03.12.2019
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí