Sarkastickým komikem

Sarkastickým komikem

Dosud pln emocí,
byť v nechvalné nemoci,
trhán jsem na kusy,
pro všechny nevkusy,
kterým jsem věřil.

Dosud pln starosti
v bezbřehé marnosti,
tropil jsem povyk,
já sarkastický komik.

Já projevil se více,
a zhasínající svíce
mého nadšení,
docela uhasla.

Kdysi k smíchu
a za ušlou pýchu
teď se kryji,
v paměť si však vryji,
že hlupákem jsem sobě
a budu dál...
Autor Bojador, 06.12.2019
Přečteno 211x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je jenom projev dospělosti :-)

06.12.2019 11:20:52 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí