Sedmikráska

Sedmikráska

Anotace: ......

Cítím se jako sedmikráska
kterou si někdo utrhl jen tak pro radost.
Ty tam jsou dnes sny a láska
jen něžná bolest zůstává a po větru se nese hlas…
„má mě rád, nemá mě rád…“

Cítím se jako sedmikráska
kterou chlapec daroval z tichého oddání
život je pouze tvrdá sázka
a možná dívka, které mě položí do dlaně, zašeptá…
„mám tě ráda…“
Autor Džín, 04.03.2007
Přečteno 377x
Tipy 5
Poslední tipující: kja-jin-ka, Mary.Cocaine, Egretta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá =)

15.09.2010 14:36:00 | Corsica

nemá tam bejt která?((:

pěkný:)

09.12.2008 18:51:00 | jatox

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí