Tichý Vánoce

Tichý Vánoce

A jsme tiší jako pěna,
abychom Ježíška
nerušili
z rozjímání.
Ticho stojí mezi námi.
Čekáme na povel jako na
požehnání.

Rozumíme,
být tiší jako ryba.
Jako kapři
taky.
Po Ježíškovi zbydou
dárky,
a po kaprech
šupina.

- prosinec 2019-
Autor Vesnodomka58, 24.12.2019
Přečteno 282x
Tipy 9
Poslední tipující: mirecek, Now, Fany, Isla, Anděl, jenommarie, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí