Tvůj osud

Tvůj osud

Anotace: Odvěký partner z nějž mají lidé strach.

Samota může být tvou zbraní,
Jíž použít musíš, bez váhání,
Když život snést se nedá víc,
K sobě tě vábí půlměsíc.

Samota může být tvou zbrojí,
Vyber si jenom, kdo za to stojí,
Až svoje srdce nabídneš,
I pravda bolí, ne jen lež.

Samota může být tvoje skrýš,
Kam ještě rád se uchýlíš,
Krvácí duše, pro ten dar,
Pro soucit, jež ti nese zmar.

Samota může být tvá žena,
Čeká tě, sotva kdy doceněna,
Stejně tak může být tvůj muž
A marně doufáš, víš to už.

Samota, jediná jíž poznáš láska,
Vždy s tebou, na jistotu sázka,
To poslední, co vždycky ještě máš
A přec ve strachu před ní utíkáš.

Autor genca, 07.01.2020
Přečteno 351x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Kapka, šerý, praetorian, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné...

07.01.2020 19:39:27 | Kapka

Sou tam sice chybky, ale je to celkem fajn ...

07.01.2020 08:12:30 | praetorian

To je hodně dobrý

07.01.2020 07:41:22 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí