Červená

Červená

Anotace: Když bolest není to, co mě trápí

Teče teče červená
Od hlavy až k patě
Nechci nést ty břemena
Od krve mám gatě.
Přivaž mi kámen k nohám
Hod mě pak do vody
Bolestí já stejně skuhrám
Smrt mi sedí do noty..

Tece teče dal a dal
Od hlavy až k patě
Od bolesti já se smál
Štěstí pamatuji jen matně.
Priloz mi zbraň k hrudi
Pak stistkni spoušť
Já se stejně nudil
Mířím na tu boží poušť

Červená už neteče
Od hlavy až k patě
V břichu zabodnuté meče
Probodli me Proklatě
Plivni mi na hrob
Pak spokojený můžeš být
Pak zapomeň těch hrozných dob
Mír v duši, pak už můžeš mít
Autor Mír v duši, 14.01.2020
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: Isla, Iva Husárková, Queen of ocean
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pořádná hádka někdy vyčistí vztahy a pak se hned lépe dýchá :)

15.01.2020 14:18:52 | Isla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí