Vlk

Vlk

Anotace: Jako vlk já na měsíc Chtěl bych v noci výt.

Jako vlk já na měsíc
Chtěl bych v noci výt.
Jako vlk já na měsíc
Chtěl bych jak vlci žít.
Jako Vlk samotář,
Brečím tiše na polštář,
Nejsem já však útočný
Potravu já nehledám,
Nechci já vztah půlroční,
S láskou se již neshledám.

Jako vlk já na měsíc.,
Chtěl bych v noci výt
Jako vlk já na měsíc
Chtěl bych sám cestou jít,.
Štve mě život čím dal tím víc
Chtěl bych o lásce mé snít.
Nech mě pojít hlady,
Proto tudy kráčím,
Vím že všichni mají své vady,
To už ti opravdu nestačím?
Autor Mír v duši, 20.01.2020
Přečteno 433x
Tipy 5
Poslední tipující: Anděl, šerý, Frr, danaska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Danielka má pravdu, přijde převozník a bude fajn

21.01.2020 07:33:22 | petrzal

Milé vlčátko, to je hodně smutná básnička. Ale ta bolest přejde, uvidíš a zase budeš mít mír v duši. To ti přeje a zdraví Daniela z Prahy.

20.01.2020 16:25:40 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí