Proč jsi odešla?

Proč jsi odešla?

Na dně...
Ocitám se tak často
Že už to Takhle dál nejde

Chci tě mít zas vedle sebe
Ty však stále unikáš
Utíkáš ode me pryč
A já nevím...

Kam mne má cesta vede
Autor Gymplak, 23.01.2020
Přečteno 301x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí