Mak a soľ

Mak a soľ

Anotace: Cudzí medzi svojimi

Sedíš medzi svojimi
A predsa si cudzia.
Kráčajúc prepadlinami
Ktoré sa v poslednom čase tvoria.

Ako rozpoltená
Blúdiš hore dole.
Však stále k jedným priťahovaná.
Rozdiel ti oči kole.

Chcela by si vrátiť
Keď jednoduché to bolo
Čas pre krátku chvíľu zastaviť
Bys nemusela len chodiť okolo
Horúcej kaše.

Tváriac sa, že všetko je vporiadku
Zároveň cítiť zvieranie v hrudi
Uštedrili ti studenú nádielku.
Svet naokolo sa krúti.

Zrazu sa vyrovnaj
Z normálom novým
A veľmi nečakaj
Návrat k časom starým.

Nové slová a dotyky
Dušu i myseľ udivujúce
Navždy vpísané do kroniky
Navždy meniace tvoje srdce.
Autor Guldrun, 24.01.2020
Přečteno 189x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Dreamy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí