Sama v sobě

Sama v sobě

Anotace: ....

Zapletená do lží,falše a přetvářek
ruce spoutané,přes ústa pásku
Uzamčená v síle jarních řek
žijící pro příklad či pro ukázku...

Propletena bolestí,pláčem,utrpením
uzavřena do své černé duše
Pro ostatní zůtává vytržením
ze dnů chutnajících suše...
Autor En, 06.03.2007
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

diky za komentíky:-)

06.03.2007 02:59:00 | jedam

Tak tohle znám dost dobře

06.03.2007 02:20:00 | jedam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí