Nevím

Nevím

Anotace: „Být či nebýt" již není otázkou, nýbrž odpovědí.

Otázky jestli to má vůbec cenu, já už fakt nevím.
trochu v tom plavu, nejde mi pomoct
Nikdo tu není. Je toho už moc.
Myslel jsem že to zvládnu. Že to ustojím.
Nějak jsem uvázl, asi se utopím.
Záchvaty úzkosti, nejde se nadechnout.
Došly mi možnosti. Jak zapomenout?

Myšlenky zabít se, vím je to špatně.
Prej měl bych sebrat se, tvářit se šťastně.
K čemu se přetvařovat, dělám to běžně.
Co bych měl vysvětlovat, dělá to každej.

Nasadíme falešný úsměv, vídáme falešný lidi.
Všichni akorát skrývají hněv, všichni se
nenávidí.
Já už dávno ztratil vize, bude to čím dál horší.
Nastala životní krize, v hlavě už jen prší.
Nevím co by mělo být dál. Tohle mě nebaví.
Ze dne na den přežívat, možná se to brzo zastaví.
Nevím jestli zastaví, nebo jestli skončím.
Nevím jestli na tom záleží, stejně mě to zničí.
Nevím jestli zničí, nebo zničilo.
Jestli to klíčí, nebo vyklíčilo.
Autor NPPPP, 12.04.2020
Přečteno 206x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí