Padlí andělé

Padlí andělé

Anotace: ...andělé prostě existují....

Padlí andělé
tiše vstávají.

Pohledy smělé
k nebi zvedají.

Zpytují si duši
svou prchavou.

Křídla malovaná tuší
povahu liknavou.

Slunce snad proniklo
do srdce studeného.

Chtějí jen darovat něco svého.

Do běla odít
chtějí se nechat.

Špínu smýt,
do nebe spěchat.

Obléci křídla bílá,
jak padlý sníh.

Naděje zmírá,
avšak žije v řadách posledních.
Autor Haydée, 06.03.2007
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo..krásný..a báječné téma....:-)))

11.03.2007 18:38:00 | Hejky

krásný=)..

06.03.2007 18:49:00 | Black Oleander

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí